Gewichtsconsulent

Afvallen en toch lekker kunnen eten zonder jojo-effect? Ja dat kan. Na zelf jarenlang allerlei diëten te hebben uitgeprobeerd, te zijn afgevallen en weer aangekomen (zelfs meer dan ik voorheen woog), heb ik nu eindelijk een methode gevonden om toch af te vallen. Ik weet dus als geen ander hoe het voelt om die strijd tegen de kilo’s aan te gaan. Mede door een ‘defect’ aan de schildklier kan ik maar mondjesmaat gewicht verliezen, maar al is het maar 1 kilo in de maand, dan scheelt dat op jaarbasis 12 kilo. En het leukste is, je mag en kan in principe alles eten en drinken, als het maar gezond en verantwoord is en alles met mate. Daarnaast is bewegen ook heel erg belangrijk. Hoe je dat allemaal kan doen? Hierin ga ik je coachen en adviseren, zodat je naast afvallen ook leert te bewegen.

Wil jij niet te maken krijgen met overtollige huid, maar net zoals ik, op een rustige manier je kilo’s kwijt raken (of misschien wat aankomen), dan kan je bij mij terecht. Ik leer je hoe je op een verantwoorde manier blijvend je kilo’s kwijt kunt raken op een gezonde en verantwoorde manier. En schap dan ook meteen maar het woord ‘lijnen’ uit je woordenboek, want dat woord komt niet in mijn lijstje voor. Ik heb het over “AFVALLEN”.

Naast het begeleiden van individuele klanten, organiseer ik ook presentaties voor bedrijven en het voortgezet onderwijs. Hiervoor gelden andere tarieven, waarvoor ik u op aanvraag een vrijblijvende offerte kan sturen.

Om het laagdrempelig te houden is het ook mogelijk om met z’n tweeën of in kleine groepjes van maximaal vier personen gecoacht te worden. Ook hiervoor gelden andere tarieven.

Is je interesse gewekt, schroom dan niet om contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend en gratis gesprek. Dit kan via de knop Contact.