Werkwijze

U zit erover na te denken om wat kilo’s kwijt te willen raken (of juist wat aan te komen), maar u weet niet hoe of wat? Pak dan de telefoon of meld u via de website aan voor een gratis gesprek. Hierna kunt u zelf beslissen of u het traject van gezond afvallen aan wilt gaan of niet. Bellen kan op dinsdag en donderdag tussen 09.00 en 11.00 uur, aanmelden via de site is altijd mogelijk.

Wil u het traject liever met z’n tweeën of in een klein groepje van maximaal vier personen, ook dat kan.

Heeft u een eigen bedrijf en wilt u dat uw personeel kennis maakt met een gezonde levensstijl, ik geef een presentatie of workshop waarin ik uw personeel wegwijs kan maken om op een gezonde manier af te vallen en blijvend op gewicht te kunnen blijven, zonder jojo-effect.

Bent u de directeur van een school van het voortgezet onderwijs en wilt u dat uw leerlingen kennis maken met gezonde voedsel en drinken? Ik geef een presentatie/workshop om ook leerlingen van het voortgezet onderwijs kennis te laten maken hoe zij op een gezonde manier kunnen afvallen zonder jojo-effect en ze leren om verantwoorde keuzes te maken.

Ook voor particulieren is er de mogelijkheid om contact met mij te maken voor het houden van een presentatie, mits u daarvoor een eigen ruimte heeft met audio apparatuur.

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Op Gewicht schreef:

  Na 2,5 maand heb ik drie dames begeleid met het veranderen van hun leefstijl en om kilo’s kwijt te raken. Bij alle drie de is dat gelukt. Ben trots op ze. Margarethe

  Like

 2. Willemijn schreef:

  Lieve Margarethe,

  het is sowieso fijn en een pluspunt dat ik jou al kende voor jouw begeleiding. Buiten dat is de rust die je uitstraalt en de aandacht die je geeft super fijn. Er is echt naar ‘mij’ gekeken.

  Omdat ik al enige kennis heb liepen sommige dingen wat door elkaar heen. Maar het stukje beweging heb ik echt actief opgepakt. Ik heb veel aan de tips gehad, het heeft mij nieuwe inzichten gegegen. (bijv het hardlopen, meer in beweging i.c.m. mijn (kleine) kinderen, etc)

  Het wegen en de gesprekken hebben zeker bijgedragen bij het bereiken van het doel wat we samen hebben opgesteld.
  Wel kom ik tot de conclusie dat mijn eigen keuzes niet altijd bijdragen aan het halen van mijn doel.. (hoe ik om moet gaan met teveel ‘bijzonderheden’ in mijn leven, zoals etentjes/verjaardagen etc.) Maar ook hierin heb je me weer een goed duwtje in de rug gegeven. Elke ons die je afvalt is er eentje. En vooral niet opgeven!! Dus dat ga ik ook vooral niet doen!

  Liefs,

  Willemijn

  Like

  1. Margarethe schreef:

   Dank je wel Willemijn, ik vond het ook een eer om jou te mogen begeleiden. Ik hoop dat het allemaal toch voor jou gaat lukken om af te vallen, want je weet best heel veel van gezonde voeding af en bovendien ben je ook aan het sporten gegaan. Ik weet het, ook voor mij, het is moeilijk, maar zeg toch: Volhouden, de aanhouder wint.

   Wij houden voorlopig contact en zie je gauw.

   Dikke kus en knuf aan je man en kids en voor jou,

   Liefs,
   Margarethe

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s